The Sleep Dojo Numsy

The Sleep Dojo

Jouw omgeving voor een betere slaap voor je kindje

Over The Sleep Dojo

The Sleep Dojo is een samenwerking tussen Numsy en een groep slaapcoaches.


De reis van Numsy begon bij de ontwikkeling van geavanceerde white noise apparaten. In die tijd waren er wel apparaten op de markt, maar die schoten tekort als het ging om zuiver geluid en afspeelmogelijkheden. Wij zijn hard aan de slag gegaan om wél white noise machines te maken met hoogwaardige kwaliteit. Dat is gelukt.


Ondanks dat onze witte ruismachines zeer goed werden ontvangen bij de doelgroep, miste er nog iets: één plek waar alle juiste informatie op een gestructureerde en overzichtelijke manier wordt weergegeven.  Dit hebben we gedaan door met verschillende professionals en experts op het gebied van slaap de koppen bij elkaar te steken. En zo weten we nu nóg beter hoe we onze (toekomstige) dromers beter kunnen helpen. 


Met trots presenteren wij: The Sleep Dojo!


Op initiatief van Numsy is dit project van start gegaan samen met partners Villa Bimbi, Slaapkops en het Slaapatelier! Deze partners zijn gecertificeerde slaapcoaches, pedagogen, opvoeding- en gedragsdeskundigen met elk haar eigen kwaliteiten. 
 Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere dromer, op ieder niveau, die meer rust, een betere gemoedstoestand en meer slaap wilt behalen voor zichzelf en zijn/haar omgeving!


Onze missie is om alle ouders met kindjes die slaapproblemen hebben te helpen door de juiste kennis over te dragen en ze te begeleiden tijdens hun ouderschap.

Ons team

SleepDojo

Numsy

Oprichter van The Sleep Dojo en White Noise Expert voor baby's, kinderen en ouderen

Slaapcoach Josanne

Josanne

Eigenaresse van Villa Bimbi, slaapconsulent & pedagoog bij The Sleep Dojo & Numsy

Slaapcoach Lisanne

Lisanne

Eigenaresse van het Slaapatelier en kinderslaapcoach bij The Sleep Dojo & Numsy

Tamara

Eigenaresse van Slaapkops en kinderslaapcoach bij The Sleep Dojo & Numsy

arrow_drop_up arrow_drop_down