Sleep Dojo cursus

Wat houdt de Newborn Module in?

In deze module van 23 praktische videotrainingen leer je alles over newborns voor 0-5 maanden én ontvang je bonus modules over verschillende interessante onderwerpen! We behandelen belangrijke zaken zoals hechting met je baby, fles- en borstvoeding, wat een veilige slaapomgeving is, inbakeren, troostmethodes, white noise en meer! Met dit all-in pakket ben jij direct goed voorbereid voor jouw kleintje en slaapt je kindje goed door.

Juiste kennis van slaap

Verbreed je kennis door van gecertificeerde slaapspecialisten te leren.

Feedback vragen

Vraag extra hulp aan onze slaapcoaches zodat jij weer verder kan.

Jouw succes delen

Successen vier je samen. Inspireer andere ouders met jullie behaalde doelen.
numsy

Krijg meer zelfvertrouwen

Door de duidelijke uitleg en structuur krijg jij als ouder meer overzicht en grip op de situatie

Slaapdoelen behalen

Bereik jullie doelen nóg sneller en wees ten alle tijden voorbereid op de volgende uitdagingen

Duidelijke trainingen

Compleet all-in pakket voor ouders met newborns met praktische hands-on uitleg!

Mobiele APP

Altijd en overal bereikbaar middels de gratis mobiele APP die je krijgt bij aanschaf.

Bespaar tijd

Stop met het internet afstruinen naar antwoorden die elkaar tegenspreken en bespaar tijd.

Bouw een sterk slaapritme

Bouw samen of alleen een sterk slaapritme voor jouw kindje(s) voor nu en voor in de toekomst.
Numsy review

Na de geboorte van mijn zoontje kwam er zoveel informatie op me af. Door de newborn module heb ik meer overzicht gekregen, ben ik meer zelfverzekerd en weet ik nu wat me te wachten staat over de komende maanden. Ik zou het elke ouder die een kleintje heeft aanraden om ermee aan te slag te gaan! 

Sam (29, moeder van Ralph)

Wat kun je verwachten van de Newborn Module?

Leer jouw pasgeboren kindje goed doorslapen

 Een de van de grootste problemen die ouders bij hun newborn tegenkomen is dat hun kleintje moeite heeft met slapen of doorslapen. Dat kan verschillende redenen hebben. Daarbij is elk kindje ook weer anders! Josanne & Lisanne leggen je duidelijk uit waar dat door komt en welke aanpakken er allemaal mogelijk zijn zodat jouw kleintje weer goed kan (door)slapen!

Bespaar een hoop tijd met zoeken

We snappen dat je als ouder zoveel informatie op je af krijgt. Zoveel artikelen en fabels die elkaar tegenspreken. En heb je net het ene slaapprobleem getackeld, staat de volgende alweer voor de deur. Geen zorgen. Dat is verleden tijd.

In de all-in newborn module delen we verschillende aanpakken welke allemaal wetenschappelijk onderbouwd zijn! Zo kun jij altijd zelf kiezen welke methode het beste aansluit op jouw kindje!

Krijg feedback van de makers!

Loop je na het bekijken van de newborn module nog ergens tegenaan of heb je andere vragen? Stel ze in de Sleep Dojo community! Slaapspecialisten Josanne & Lisanne staan, net als de andere ouders, graag voor je klaar om jou te helpen met jouw vragen en obstakels. Je staat er nooit alleen voor!

Succes door meer zelfvertrouwen

De all-in newborn module biedt alle informatie die jij nodig hebt voor jouw newborn. Doordat de videos makkelijk te volgen zijn, vol zitten met praktische tips en verschillende aanpakken krijg jij meer structuur, grip en zelfvertrouwen in het ouderschap.

Eindelijk een plek waar jij jouw ei kwijt kan!

Wij vinden het belangrijk dat iedere ouder op zijn of haar eigen manier een kindje moet opvoeden met de juiste kennis en methoden. In The Sleep Dojo zijn we samen positief, helpen we elkaar en broeit er een hele aangename sfeer. Samen met alle ouders helpen wij jou om jouw slaapdoelen te behalen zodat we allemaal een fijne nachtrust en slaapritme kunnen opbouwen. We hopen je daar ook te zien!Slaapcoach Josanne
Een plek waar jij gewoon je struggles mag en kan delen!


Een goede slaap is het halve werk! 

We hopen dat je een leuke challenge achter de rug hebt en dat we jou en je kindje verder hebben kunnen helpen aan een betere slaap! Als je nou vaker aan dit soort events mee wilt doen en met ons persoonlijk in contact komen, jouw vragen te stellen zodat je op elk moment, wanneer dan ook goed voorbereid bent? Join dan net als alle andere ouders The Sleep Dojo en laten we kennis maken!


Lisanne Slaapcoach
Je staat er nooit alleen voor!

Wist je ook dat we een mobiele app hebben?

Sleep Dojo cursus

Bekijk alle events en trainingen wanneer je het wil, hoe je het wil!

Bij aanschaf van de All-in Newborn Module krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze community & e-learning mobiele APP! Hiermee kun je alle trainingen volgen maar ook events volgen, posts maken, liken en sharen! Heerlijk voor tijdens het koken, stofzuigen of wanneer jij dat wilt.

Bonus: toegang tot de besloten Sleep Dojo community 🎁

Bij aanschaf van de newborn module krijg jij ook exclusieve toegang tot de Sleep Dojo Community. Kom in contact smet andere ouders en de makers van de Newborn module! Loop je ergens tegenaan? Krijg direct feedback & tips van anderen die het pad al bewandeld hebben!
Numsy App
€ 67,-
27,-

All-in Newborn Module

Krijg meer grip, structuur en zelfvertrouwen door deze tips & tricks toe te passen. Samengesteld door onze gecertificeerde slaapspecialisten & pedagogen
arrow_drop_up arrow_drop_down